lavvo

Scheis ultralette reisesengetøy “lavvo” er et nytt og innovativt produkt for folk på farta. Dette er et lite og kompakt sengetøy til tur, reiser eller sportsarrangement. Et ”handysize” produkt med lav vekt, smart innpakning og et smakfullt design. Sengetøyet er et alternativ og et supplement til soveposen. lavvo sengesett tar liten plass, og gjør turen lettere og mer behagelig.  Sengesettet har en totalvekt på kun 810 gram.

lavvo sengesett inneholder dynetrekk i standard størrelse 140 x 200 cm, putetrekk på 50 x 70 cm og et stort laken på 140 x 250 cm. Sengesettet er kompakt innpakket i en funksjonell og smakfullt designet pose. Sengetøyet er mykt og behagelig i 100% bomull. Det gir en herlig følelse av hverdagsluksus på turen. Sengetøyet kan maskinvaskes på 60 grader.

Sengetøyet anbefales til:

  • Turisthytter/fjellstuer

  • Når barn skal overnatte hos venner

  • Hytteturer / campingturer

  • Reiser og overnatting hos venner/familie 

  • Privat innkvartering på reise

En lett og liten sengetøypakke gjør det enklere å dra på spontane overnattingsturer. Det er enkelt for deg å pakke og verten slipper å vaske sengetøy etter korte besøk.

lavvo sengesett er et fairtrade produkt, som betyr at det er etisk og rettferdig produsert. Fairtrade er en internasjonal merkeordning som gjennom handel styrker bønder og arbeidere i fattige land. Med mer rettferdige handelsbetingelser kan bønder og arbeidere selv bekjempe fattigdom. 

  

Sengetøyet er designet av Montaag Design Stavanger.

Om Schei

Schei er en bedrift som utvikler og selger smarte og innovative produkter. Schei er opptatt av etisk og rettferdig handel, og har fairtrade produkter.

Vi kan kontaktes på facebook eller e-post solvi@scheiline.com

Scheis sengetøy “lavvo” har mottatt innovasjonsmidler fra innovasjon Norge.